0

Denim İleri Dönüşüm

GalataSanat, sanatla kültürü birleştiren ve benzersiz deneyimler sunmayı hedefleyen kolektif bir kuruluştur.

800,00 + KDV

Kullanıcı seçilmedi veya kullanıcı ID alınamadı.

27.07.2024

17:00 -

19:00

Beşiktaş Container Cafe

2 Saat

Etkinlik Hakkında

Bu Atölyede kazandığınız deneyimlerle, kullanmadığınız giysilerinizi çeşitli aksesuarlara dönüştürebilirsiniz. Bu aksesuarlar; size özgü anahtarlık, çanta süsü, cüzdan, takı, gibi çeşitli tasarımlar olabilir.

Etkinlik süresince atık denimleri çeşitli kalıplar referans alarak keseceğiz. Kestiğimiz parçalara nakış işleyip kişiselleştireceğiz. Etkinlik süresince temel dikiş ve nakış teknikleri öğretilecektir ve dikiş bilgisi gerektirmemektedir. Bu nakışlar bir çiçek figürü, harf, soyut bir çalışma ya da denim ile özdeşleşmiş sashiko nakış olabilir. Tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış.

Atölye yürütücümüz, size metodu detaylıca öğretecek olup, etkinlik sonucunda elde edeceğiniz tasarım çeşitliliği sizin seçimlerinize ve hayal gücünüze bağlı olarak sınırsızdır. Kendinize ait kullanabileceğiniz dönüştürülmüş aksesuarlarla ileri dönüşüm yolculuğunuz başlamış olacak.

Temel dikiş ve nakış teknikleri, denimin kısa tarihi ve ileri dönüşüm süreçlerini öğreneceksiniz.

Kullanıcı seçilmedi veya kullanıcı ID alınamadı.

Tasarımcı

Kullanıcı seçilmedi veya kullanıcı ID alınamadı.

Kullanıcı seçilmedi veya kullanıcı ID alınamadı.

Diğer İlginizi Çekebilecek Etkinlikler

25.07.2026

GalataSanat Beyoğlu Sahnesi

700,00 + KDV

28.06.2026

Claphall Kağıthane

700,00

27.09.2025

İzmir Performance Hall

550,00 + KDV

23.08.2025

Maltica Gastro Pub - Beşiktaş

550,00 + KDV