0

Müzik

Telif Hakları ve Sanat Hukuku Atölyesi

Başlangıç Tarihi Girilmedi
4 Hafta
Grup
Kalan Kontenjan: 8

2.250,00 + KDV

Stokta

AKTİF KAMPANYALARIMIZ

2.Kurs Kaydına Sepette %30 İndirim Fırsatı!

Kampanyanın Bitmesine Kalan Süre

Gün
Saat
Dakika
Saniye
Kampanyamızın Süresi Dolmuştur :/

Kurs Hakkında

Sözleşme İncelemeleri: Oyunculuk Sözleşmesi Müzik Yapım Sözleşmesi Menajerlik Sözleşmesi Yayın Sözleşmesi Muvafakatname Örnekleri

Dava İncelemeleri: PDND Müzik Prodüksiyon – Edis Görgülü Dava Dosyası Zoom Profüksiyon – Kalben Dava Dosyası Elçin Sangu – Başay Okay Dava Dosyası Sanat Hukuku Enstitüsü ile birlikte oldukça değerli bir Telif Hakları ve Sanat Hukuku Atölyesi hazırladık!

Müzikten sinemaya, plastik sanatlardan yazarlığa kadar sanatın her alanına dokunacağımız bu atölyede ülkemizde ve uluslararası hukukta sanatçıların, menajerlerin, yapımcıların hak ve sorumluluklarına kadar her şeyi içselleştireceğiz.

Kurs Formatı

Online(ZOOM)

Atölye Süresi

4 Hafta

12 Saat

Şubeler

Atölye Kimin İçin?

Kursumuza herkes katılabilir.

Konular

Bölüm 1

  • Sanat nedir?
  • Sanatın işlevi nedir?

Bölüm 2

  • Sanat eserleri nasıl sergilenmelidir?
  • Müze ve Galeri mekanları
  • Sanat eleştirisi yöntemleri nelerdir?

Bölüm 3

  • Rönesans dönemi
  • Rönesans dönemi nasıl okunmalı? Dönemin ipuçları
  • Erken ve yüksek dönem eser incelemeleri

Bölüm 4

  • Modernizm nedir?
  • Modernist dönem nasıl okunmalı? Dönemin ipuçları
  • Modernizm eser incelemeleri

Bölüm 5

  • 1945-1969 dönemi
  • 1945-1969 dönemi nasıl okunmalı? Dönemin ipuçları
  • Eser İncelemeleri

Bölüm 6

  • Çağdaş Sanat nedir?
  • Çağdaş Sanatı nasıl okunmalı? Dönemin ipuçları
  • Kavram, Kimlik, Biçim ve Anlam üzerine

Sanat Hukuku Enstitüsü 

Hukukun üstünlüğünü benimseyen, Fikir ve Sanat Eserleri Hukuku alanında faaliyet gösteren, sanata ve sanat eserlerine değer veren bir kurumdur.
Hukukçu ve sanatçılar tarafından kurulan enstitümüz sanatsal çalışmaların gelişmesi ve etkinleştirilmesi için faaliyetler yürütür, ulusal ve uluslararası anlamda 4 yıldır aktif projelerde bulunur.

Sanat Hukuku Enstitüsü‘nün amacı;
Fikir ve Sanat Eserleri Hukuku alanında eğitim, seminer ve konferanslar düzenleyerek bu alanda kendisini geliştirmek isteyen hukukçulara rehberlik etmek,
Sanat ve sanat eserlerine destek veren kurum ve kuruluşların profesyonel olarak haklarının korunmasını sağlamak ve,
Sanatsal faaliyetlerin etkinleştirilmesini ve geliştirilmesini sağlayacak çalışmalar yapmaktır.

User Image
 
 

 

 

Eğitmenimiz

Doç.Dr. Korkut Öztekin
 
 

 

 

Sıkça Sorulan
Sorular

Galata Sanat Hangi Günler Açık?

Galata Sanat haftanın 7 günü 10:00 – 22:00 arası hizmet vermektedir.

Kurs Ücretleri Ne Kadar?

Herkes için ulaşılabilir sanat felsefesiyle yola çıkan Galata Sanat Merkezi yalnızca 4 saat özel ders alabileceğiniz ücretlere 4 saat özel ders, 4 saat grup solfej dersi, düzenli orkestra eğitimleri alabileceğiniz ve ücretsiz birçok etkinliğe katılabileceğiniz bir programa sahiptir. Bunun yanında öğrencimiz olmanız gerekmeden her zaman etkinliklerimize katılabilir, ücretsiz çay-kahve ikramlarımızdan yararlanabilir, ders çalışabilir, arkadaşlarınızla muhabbet edebilir ve oyun oynayabilirsiniz.

Ne Kadar Sürede Öğrenirim?

Bu net bir cevabı olmayan bir sorudur. Birçok fonksiyon üzerinden kişiye özel değerlendirilerek ancak yakın cevaplar verilebilme olasılığı vardır. Öncelikle hangi seviyeden başladığımızı düşünmeliyiz. Sıfırdan mı başlıyoruz yoksa ufak tefek denemelerimiz oldu mu? Ne öğrenmek istiyoruz, ne kadar öğrenmek istiyoruz? Hedefinize yönelik olarak ‘’öğrendim’’ diyebilme süreniz elbette farklılık gösterecektir. Ne kadar ilgileneceğiz? Tabi ki de haftada 1 saat egzersiz yapan ile günde 1 saat egzersiz yapan arasında fark olacaktır.

Ya Yeteneğim Yoksa?

Yıllara dayanan gözlemlerimize göre mesele yetenekte değil, çevresel faktörlerle oluşan yatkınlık ve eğitimdir. Çevresel faktörlerin etkisini göz önünde bulundurarak, herhangi biriyle oluşabilecek tek farklılık öğrenme hızınız olacaktır. Bu hızlı giden bir araba ile yavaş giden bir araba gibidir. Her ikisi de hedefe ulaşabilir, yavaş olan biraz daha vakit alır. Tabi ki tutkunun payını da unutmamak gerekir. Tutkunuz, bağlılığınız, azminiz ne kadar yüksek ise o kadar hızlı öğreneceğiniz de kesindir. Son olarak yanlış bir algıyı da düzeltmek isteriz; hiç kimsenin iyi bir eğitmen ve doğru metodlarla, yüksek tutku ve azmine karşı herhangi bir enstrümanı öğrenememesi veya bir sanat dalında başarısız olması mümkün değildir.

Peki, Neden GalataSanat?

Çünkü Galata Sanat Merkezi felsefesi gereği doğru metodlarla, uygun ücretlere sahip olan, yöneticisinden eğitmenine, tasarımından çalışma sistemine kadar tamamen daha nitelikli sanat eğitimleri için kurgulanmış genç ve dinamik ve her şeyin ötesinde yaşam enerjisi yüksek bir merkezdir. Ticari bir işletmenin ötesinde ülkemizde sanatın gelişmesi için eğitim metodları üzerinde çalışmalar yapan, yayınlar çıkaran, Dostluk Ortağım Projesiyle doğaya ve geleceğimize katkıda bulunma çabası gösteren kollektif bir topluluktur!

GalataSanat Nerede?

İstanbul Beyoğlu, Kadıköy ve Kemerburgaz'da, Ankara’da, Çanakkale’de, Eskişehir'de, Bursa'da, Antalya'da ve İzmir’de olmak üzere 9 şubemizle faaliyetteyiz. Kurumsal işlerimizi ise Galata’daki ofisimizden yürütmekteyiz.

Hemen Kaydol!

Yüksek öğrenme deneyimine sahip atölye çalışmalarımız ve kurslarımız hakkında daha fazla bilgi almak için formu hemen gönderin.

Atölye Başvuru Formu

İlginizi Çekebilecek Atölyeler

Sinema eserleri nasıl okunur? Filmler nasıl analiz edilebilir? Kubilay QB Tunçer ile tüketiciler açısından

Mağara döneminden başlayarak güncel sanatın karmaşık dünyasına bir yol haritası çizeceğimiz bu atölyede uygulamalı

Hayal dünyasını genişletmek, anılarını hikayelerini senaryo olarak yazmak isteyen, senaryo yazımını teknik olarak öğrenmek

İllüstrasyona iyi bir başlangıç yapmak ya da kendini ileri seviyeye taşımak isteyenler için oldukça

Resim, Müzik, Dans ve Daha Fazlası

Telif Hakları ve Sanat Hukuku Atölyesi ile ilgili Sorularınız için Bizimle Hızlı İletişim Kurabilirsiniz.

Whatsapp
Hızlı Arama